PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Техника за астрално пътуване на Денинг-Филипс

Техника за астрално пътуване на Денинг-Филипс

  1. Техника за астрално пътуване на Денинг-Филипс
  2. Енергизиране на шестте центъра
  3. Хранене, дишане и избор на място
  4. Изпращане на астрална субстанция
  5. Душевно оформяне
  6. Въображаема проекция
  7. Проекция на съзнанието в астралното средство
  8. Пътуване в астралните светове

Енергизиране на шестте центъра

Формула 1

Енергизиране на шестте Центъра на активност

 (Да се изпълнява в избраното от вас място за проекция.)

Застанете изправени в поза Жезъл и започнете Ритмичното дишане. (Стойте изправени и просто продължавайте ритмичното дишане, докато не установите, че сте свикнали и го правите естествено.)

При издишването почувствайте Центъра Корона като една сфера от интензивна белота. (Не насилвайте това усещане; ако в началото присъствието на сферата от светлина над главата ви не е "реално" и не блести, продължете сякаш нейната яркост се засилва след няколко допълнителни дишания. Същото ще се отнася и до другите Центрове, когато стигнем до тях. Усетете ги колкото можете по-ясно - те със сигурност ще станат по-ярки и по-ясно осезаеми в бъдещите ви практики.)

При вдишването издърпайте надолу от Центъра Корона един сноп бяла светлина към средата на челото.

При издишването почувствайте Центъра Междувеждие. (продължете да усещате Короната и свързващия сноп от светлина! Отново - това се отнася за всички Центрове - дайте на това формулиране достатъчно ВРЕМЕ.)

При вдишването издърпайте надолу от Междувеждието един сноп бяла светлина към средата на гърлото.

При издишването почувствайте Центъра Гърло. (отново поддържайте в ума си представата за Центъра Корона, Центъра Междувеждие и свързващия ги сноп от светлина.)

При вдишването издърпайте надолу от Центъра Гърло един сноп от бяла светлина към средата на гръдния кош.

При издишването почувствайте Центъра Сърце. (Поддържайте в съзнанието си представата за Короната, Междувеждието, Гърлото и свързващия ги сноп светлина.)

При вдишването издърпайте надолу от Центъра Сърце един сноп от бяла светлина към областта на гениталиите.

При издишването почувствайте Центъра Полови органи. (Поддържайте представата за Короната, Междувеждието, Гърлото, Сърцето и свързващия ги сноп светлина.)

При вдишването издърпайте надолу от Центъра на Половите органи един сноп от бяла светлина към областта между горните извивки на стъпалата ви.

При издишването почувствайте Центъра Земя. (Сега трябва да усещате всичките шест Центъра - сфери от бяла светлина, разположени в местата, и свързани с един сноп от ослепителен блясък. Направете три или четири ритмични дишания, докато съзерцавате тези Центрове, които са част от вътрешното ви същество, доведено до по-голяма осъзнатост и блясък чрез светлината, която свалихте надолу от Центъра Корона, който сам по себе си е един символ на вашия Висш Аз...

... след това оставете тази представа да се разпадне и насочете съзнанието си към нова визуализация. Издигнете от Центъра Земя нагоре една струя от бяла светлина, която се издига точно над главата ви, разделя се и пада надолу отстрани на ръцете ви. Минавайки между стъпалата ви, тези два потока се сливат и издигат отново нагоре. По този начин се образува един непрекъснат фонтан от разделяща се, сливаща се и движеща се в кръг светлина. Поддържайте последната представа само в продължение на няколко ритмични дишания, а после я оставете бавно да се разпадне. След пет ритмични дишания всички представи трябва да са изчезнали.)

Вие трябва ежедневно да практикувате тази формула в продължение най-малко на две седмици и то точно по изложения начин; както и за по-продължителни периоди, ако за целите на практиката ви се изисква да я осъществявате без да правите справка с текста, а освен това и за да могат Центровете да бъдат визуализирани ярки и ясно определени. Финалната "Циркулация на Светлината" е съществена част от Формулата и трябва да бъде включвана винаги, когато тя се прави.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Коментирай
loading...