Назад до Метод на Робърт Монро

Метод на Робърт Монро

  1. Метод на Робърт Монро
  2. Релаксация
  3. Състояние на вибрации
  4. Местни експерименти и опознаване
  5. Техника на отделянето
  6. Освобождаване от крайностите
  7. Контрол на вибрациите
  8. Неминуем сигнал за връщане
  9. Механизмите на движението

Неминуем сигнал за връщане

Както бе отбелязано, страхът от невъзможността за обратно връщане е този, който възпира напускането на тялото. По време на ранните ми експерименти усетих този проблем многократно. За щастие намерих решение, независимо от трудностите, които ми се изпречиха. След грижлив анализ на стотици тестове успях да развия техника на непогрешимостта. Единствената гаранция, която може да се даде, е, че тя при мен продължава безотказно да действа.

Първо, ако срещнете трудности, не изпадайте в паника. Преди всичко запазете вашия рационален мисловен процес. Ужасът само влошава ситуацията. Внушете си тази проста формулировка и я викайте на помощ – връщане към физическото, независимо къде сте се озовали, мислете за физическото си тяло. Наум започнете да движите някоя част от материалното си тяло. Раздвижете пръст или само върха му. Физически вдишайте дълбоко, отчаяно глътка въздух. Реактивирайте вашите пет сетива или което и да е от тях. Раздвижете челюстта си. Изплезете си езика. Всяко действие, което може да включи физическо движение или употребата на физическа енергия, ще свърши работа. Ако първоначално някое не задейства, опитайте друго. Безспорно някое такова мисловно действие ще ви върне към материалното. Въпросът е само кое от тях ви върши най-добра работа.

Когато тази техника се приложи, обратното връщане е мигновено. То е комбинация от автоматичен визьор за посоката и ракетна струя. Обратното съединяване е мигновено, когато се използва това. Мигновеното връщане обаче елиминира силата на вашия избор или желание. След като започне вече да действа, не можете да го спрете. Ще се върнете във физическото без каквато и да е възможност да разберете какво става и по какъв начин. Затова трябва да го възприемем като резервна мярка в случай на опасност, а не като някаква забележителна стъпка във вашата методология.

При обикновени условия вие трябва да мислите или да усещате посоката или мястото на вашето физическо тяло. След това без бързане, съвсем спокойно и по свое желание, започнете да се връщате.

Рейтинг:

Отзиви

5.Stracimir Nikolov
За първи път получавам възможност да споделя със света за тия си преживявания! Бях на 17 г когато ми се случи за първи път. Посред бял ден бях легнал на най-високата точка на едно плато...Гледах небето и в един момент усетих, че земята под мен...бучи.После вече не я усещах, имах усещането че съм във въздуха и леко се олюлявам... Това едновременно и ме хвърли във възторг, и леко ме изплаши... Много премеждия от личен характер делят първите ми изживявания от нощите, в които започнах да сънувам, че...летя! Приех го като нещо отдавна очаквано: Оказвах се на върха на висока, недостъпна скала, от която няма слизане. Но аз знаех какво да правя - просто леко се оттласнах с пръсти и разтворих ръце за...полет. Надолу беше непреодолима пропаст, а аз летях, сякаш цял живот това съм правил!!! И винаги, когато на сън се окажех на "неподходящо" място, си знаех вече, че това е сън и мога да правя каквото си поискам... Физическата раздяла с подителите ми прекъсна за дълго тези мои "нощни пътешествия". После се появи първото "видимо отделяне" - сънувах, че съм залепил гръб към тавана и гледам тялото си долу легнало... Върхът на изживяванията ми беше, когато видях тялото си долу без... глава!!! Вяроятно съм преминал някой от сериозните си катаклизми, след който тези ми сънища изчезнаха!...Сега си мечтая за тези сънища.
bez ime
za kolko minuti moje da se izliza ot tialoto
bez ime
opitvam ot dosta vreme no ne se polu4ava bih iskal ot niakoi niakakav savet
Анонимен
супер интересно - знам от опит
Трантор
Това трябва да го науча!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...