PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Метод на Робърт Монро

Метод на Робърт Монро

  1. Метод на Робърт Монро
  2. Релаксация
  3. Състояние на вибрации
  4. Местни експерименти и опознаване
  5. Техника на отделянето
  6. Освобождаване от крайностите
  7. Контрол на вибрациите
  8. Неминуем сигнал за връщане
  9. Механизмите на движението

Контрол на вибрациите

Когато сте постигнали вибрационното състояние, има определени указания, които трябва да следвате. Това условие при съзнателен контрол е целта, която преследвате. За да го осъществите, трябва внимателно да наблюдавате процедурите. Те, разбира се, трябва да бъдат спазвани в определена последователност в представения ред.

Приспособяване и аклиматизация

Това е начин да се каже, че трябва да привикнете към усещането на това необикновено условие. Всякакъв страх и паника трябва да бъдат елиминирани, когато почувствате вълни като електрошок, които безболезнено проникват в тялото. Най-добрият начин изглежда е да не правите нищо, когато те се появят. Лежете тихо и ги анализирайте обективно, докато те сами си отшумят. Това обикновено продължава около пет минути. След няколко такива опита ще разберете, че не сте подложен на екзекуция чрез електрически ток. Опитайте се да избегнете паническата борба за преодоляване на паралитичното състояние. Можете да се справите с него, като с голямо усилие на волята седнете, но ще бъдете разочаровани от себе си, че сте го направили. В края на краищата, вие точно към това се стремяхте.

Пренасочване и моделиране

След като веднъж сте се освободили от страховите реакции, сте готови за стъпки към контрола. Най-напред съзнателно насочете вибрациите в пръстен, или ги принудете да влязат в главата ви. След това наум ги изпратете надолу по тялото си до пръстите на краката и отново пак ги върнете към главата. Накарайте ги да се плъзгат ритмично във вълна из тялото ви от глава до пети и обратно. След като сте дали импулс на вълната, оставете я да продължи по своя воля, докато отшуми. Това ще отнеме около десет секунди – пет надолу, пет нагоре, – за да може вълната да направи пълен кръг от главата до върховете на пръстите на краката и обратно. Практикувайте го, докато вибрационната вълна започва моментално по команда от мозъка и се движи стабилно, докато отшуми.

Дотогава ще сте забелязали колко неравни са вибрациите понякога, сякаш тялото ви е жестоко разтърсвано чак до молекулно и атомно равнище. Може би е малко неприятно и ще почувствате желание да ги направите равномерни. Постига се, като ги принудите да пулсират по пътя на съзнанието си, за да увеличите честотата им. Нормалният им вибрационен темп сякаш е от порядъка на 27 цикъла в секунда (това е темпът на самата вибрация, а не на честотата от глава до пръсти). Образецът отговаря на тази пулсираща команда много незабележимо и бавно в началото. Първият признак за успех е, когато вибрациите станат равномерни и не са разтърсващи. Вече сте на път да се контролирате, когато те правят стабилен и здрав ефект.

От основно значение е да се научите и прилагате този процес на ускоряване. По-бързият вибрационен ефект е формата, която позволява отделяне от материалното. След като веднъж сте установили движещата сила на забързването, ускорението изглежда действа автоматично. Накрая можете да усетите вибрациите, само когато започват. Те ще увеличават честотите си като мотор, пуснат в действие – докато честотата стане толкова висока, че не сте в състояние да я усещате. В тази фаза сетивният ефект е топлина на тялото, леко трептящ, но не прекалено.

Значително постижение в този стадий е знакът, че вече сте готов за първото си отделяне от физическото. И отново трябва да ви предупредя: Отвъд тази точка мисля, че връщане назад няма. В края на краищата ще се обвържете с действителността на това друго съществуване. Как това ще се отрази върху личността ви, върху всекидневния ви живот, върху бъдещето ви и философията ви, остава изцяло да зависи от вашата индивидуалност. Защото, веднъж отворен към тази друга действителност, не можете да я затворите отново, колкото и да опитвате. Натискът от материалните неща може да го изчисти за известно време, но то ще се върне. Не можете вечно да стоите в отбранителна позиция срещу неговото появяване. Като заспивате или като се събуждате, когато просто релаксирате, вибрационната вълна ще дойде, без да сте я викали. Разбира се, можете да я прекъснете, но накрая се изморявате да се занимавате с това – и ето ви на ново пътешествие. Чувствате, че се борите срещу себе си.

А кой иска да се бори срещу себе си – с цената на един здрав нощен сън!

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

5.Stracimir Nikolov
За първи път получавам възможност да споделя със света за тия си преживявания! Бях на 17 г когато ми се случи за първи път. Посред бял ден бях легнал на най-високата точка на едно плато...Гледах небето и в един момент усетих, че земята под мен...бучи.После вече не я усещах, имах усещането че съм във въздуха и леко се олюлявам... Това едновременно и ме хвърли във възторг, и леко ме изплаши... Много премеждия от личен характер делят първите ми изживявания от нощите, в които започнах да сънувам, че...летя! Приех го като нещо отдавна очаквано: Оказвах се на върха на висока, недостъпна скала, от която няма слизане. Но аз знаех какво да правя - просто леко се оттласнах с пръсти и разтворих ръце за...полет. Надолу беше непреодолима пропаст, а аз летях, сякаш цял живот това съм правил!!! И винаги, когато на сън се окажех на "неподходящо" място, си знаех вече, че това е сън и мога да правя каквото си поискам... Физическата раздяла с подителите ми прекъсна за дълго тези мои "нощни пътешествия". После се появи първото "видимо отделяне" - сънувах, че съм залепил гръб към тавана и гледам тялото си долу легнало... Върхът на изживяванията ми беше, когато видях тялото си долу без... глава!!! Вяроятно съм преминал някой от сериозните си катаклизми, след който тези ми сънища изчезнаха!...Сега си мечтая за тези сънища.
bez ime
za kolko minuti moje da se izliza ot tialoto
bez ime
opitvam ot dosta vreme no ne se polu4ava bih iskal ot niakoi niakakav savet
Анонимен
супер интересно - знам от опит
Трантор
Това трябва да го науча!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...