Назад до Техники за отделяне от тялото

Малката система на Офиел

Ophiel's Little System

Офиел предлага метод при който си избираме добре познат маршрут, като например разстоянието между две стаи в къщата и запомняме всеки детайл. Изберете поне 6 точки от този маршрут и отделете по няколко минути всеки ден, за да ги запаметите добре. Символи, аромати и звуци свързани с конкретната точка могат да засилят изображението. След като запаметите добре всички точки от маршрута, легнете и се отпуснете и се опитайте да си представите първата точка. Ако сте свършили добре предварителната работа ще можете да се придвижвате от една точка до друга и обратно. След това ще можете да започнете въображаемо пътуване от леглото или стола, където се намира тялото ви.  Може да наблюдавате как вашия двойник се движи около физическото ви тяло или съзнанието ви да влезе в този двойник. Офиел описва и допълнителни възможности, но ако сте усвоили маршрута напълно във вашето въображение ще се в състояние да се проектирате в него и с трупането на повече практика да разширявате проекцията.

Офиел заявява, че преживяването на опитност извън тялото е съпроводено със странни звуци и шумове. Това според него се дължи на факта, че слуховите сензори не се пренасят върху по-високите нива на съзнание и това означава, че вашия ум се опитва да пресъздаде звуков вход, но получава само подсъзнателни статични звуци. Според него шумовете могат да приемат всякаква форма, като например гласове, зловещи звуци и др. Те стават все по-силни и смущаващи, докато накрая не достигнат своя пик, след което остава само едно съскане като фон, докато преживявате вашата опитност извън тялото. Oфиел казва, че тези шумове трябва да се игнорират, тъй като те са резултат на подсъзнанието ни и не отразяват заобикалящата ни среда и реалността.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Нямам опит опасно ли е винаги ли мога да се върна в тялото си когато пожелая и как да го посигна
Димо
Това, което мога да Ви кажа е, че Вие реално почти всяка вечер илизате от телата си. Казвам почти защото самото излизане се случва по нещо като програма. Има дни определени от вашето висше Аз като почивни и други като работни. Може да забележите разликата между тях, когато се събудите и по начина по който се чувстване. За дните и нощите, в които се работи осъзнато или не, вие си правите задачите по плана на духа следвани от душата. Тоест Духа говори а душата изпълнява. Ако желаете да станете свидетели на тези действия е необходимо просто да програмирате съзнанието си да не спи по-това време. Лесно става но е необходимо поне месец да се практикува и разбира се не вяра а знание, че това ще се случи. Както знаете подсъзнанието е като компютър. Зададете ли му правилната команда ще я изпълни. За тези, които са по предразположени към такива преживявания, мога да посъветвам да си изберат някое молитва, която да си повтарят, не за друго а за да им даде малко смелост, или да броят или пък да си повтарят нещо, което да ги разсейва от страха. Защото преодолеят ли го един път, от тук нататък следват неупесуеми неща. Разходките извън тялото са едва началото на едно невероятно осъзнаване на това, което сме ние, което е всичко и което е нарично от нас Бог.
Анна
Шумовете обикновенно са като ,че ли се намираш до двигателя на самолет + "ел.ток" и понякога е приятно. Винаги след това тялото се чувства дълбоко релаксирано. Но аз се връщам обратно към тялото ми като искам да се събудя силно. Понякога викам мърдам тялото си/спомням си за него/.
Анонимен
Искам да разбера как да се варна после в тялото си много ме е страх от това дали ще мога да се варна обратно моля ви помогнете .
Aнонимен
Аз сега тепарва ми предстои много искам да изпитам това преживяване но не съм толкова запозната и малко се страхувам моля някои който е по запознат да ми обясни какво да направя за да успея да се преборя с този страх за парви път ми е и не знам как да постапя .
Виж още отзиви
Коментирай
loading...